Reklama
 
Blog | Radek Hübl

Veselý kongres ODS

Během akce padla sbírka zajímavých výroků.

19.-20.6., Praha. 21.Kongres ODS. Předsedou byl zvolen P.Nečas, 1.místopředsedkyní M.Němcová.

M.Topolánek se neúčastnil, ale zaslal projev, kde uvedl:

„Těmito mými chybami je jednoznačně posazení Vlastimila Tlustého na post ministra financí, znovuzvolení Václava Klause prezidentem republiky a nominace Jana Fischera na post premiéra.“

Reklama

I.Langer označil volební kampaň před květnovými volbami za úspěšnou, ale nemohla prý opravit stav strany, kterou přirovnal k zarostlému, špinavému, ne příliš libě vonícímu bezdomovci, který nabízí hodinky Rolex.

M.Říman označil P.Nečase za „miláčka médií a chodící wikipedii“. (Víte jak funguje Wkipedie?Pokud tak funguje p.Nečas,tak se trochu děsím…)

J.Černochová připoměla, že když ODS mluví o odvaze ke změně, tak nejodvážnější na světě byl Ježíš Kristus.

T.Julínek zase prohlásil, že nový ministr zdravotnictví „bude potřebovat azbestový zadek“.

P.Nečas ve svém projevu uvedl: „Nebudu hovořit o takzvaných kmotrech úmyslně, pokládám totiž toto označení za jednu z největších politických chyb takřka na úrovni politického zločinu. Vlastně jsme si jednu silnou nálepku nejenom sami vytvořili, ale i natiskli a rozeslali našim voličům. Nikdo nikdy přesně nedefinoval, co tím slovem myslí, jen se tento pojem vznášel a vznáší nad Občanskou demokratickou stranou jako zapáchající mlžný opar.“

A co pan kníže? Ten dle fotografií při projevu P.Nečase usnul. Nezbývá než si připomenout jeho vlastní výrok, za jakých okolností se mu to stává. Vzpomínáte?

Je moc dobře, že se do naší politiky vrací humor 😉

Zdroje : idnes.cz, ihned.cz